söndag 9 januari 2011

Utgång med jobbet och lägenhet

Igår gick vi upp tidigt för att gå iväg på en visning i Ranelagh, fast det gick mycket fortare att gå dit än vad vi trodde (för en gångs skull), så vi satte oss och drack varm choklad på ett litet fik vi hittade.
Lägenheten var fin och låg bra till men var väldigt liten och vi hade en till visning direkt efter, så vi bestämde oss för att om inte den var bättre så skulle vi ta den första.
Den andra lägenheten för dagen låg 15 minuters gångväg från city och precis bredvid busshållplatsen till jobbet insåg vi, så det var inte heller fy skam. Den var helt okej i utseende, rätt stor och hade blivit renoverad precis. Vi gillade den och bestämde oss för att köra, så imorgon ska vi skriva på kontraktet om inget går fel
=)

På kvällen gick vi ut på Hard Rock Café med jobbet, eller ja, alla kollegor som vi ännu inte träffat, spännande och kul!

Katarina, Ida och Mattias på Hard Rock.

Dom tre norskorna Johanna, Katarina och Ida, varav en var svensk =P

Mattias, Vanessa, Oklart, Oklart och Liv.

Mattias, Vanessa, Helen(?), Liv och Niklas hand =P Efter att folk druckit upp sina drinkar så bestämde vi oss för att dra vidare, men det slutade med att det bara var jag, Alva och Niklas som drog vidare.
Efter en massa runt irrande hittade vi The Globe och där hittade vi några av Niklas kompisar som kommer från polen och några tjejer från Italien, spännande värre.

Här är Niklas och en av hans polska kompisar på The Globe, dock minns jag inte vad han hette.

Efter våra strapatser igår har vi inte orkat göra speciellt mycket igår, utan har mest legat på hotellrummet och tittat på film. Fast vi har packat inför imorgon då vi förhoppningsvis får flytta in i lägenheten, hurra!
Tänk vilken lycka det kommer att bli att ha ett kylskåp och ett kök, och varsitt rum med varsin säng!

2 kommentarer:

  1. Vad kostar en öl i Dublin då?

    SvaraRadera
  2. Jag minns inte, men drinkarna pa Hard Rock kostade 5euro, sa mellan 3 och 5 typ...

    SvaraRadera