tisdag 4 januari 2011

Tisdag 4/1

Igår var vi ute och åt middag med Mattias på ett mysigt ställe som heter The Barge, det var gott och vi fick Guiness till maten. Vi satt och pratade ett tag, men eftersom vi hade varit uppe så länge så tyckte jag och Alva att det var dags att gå hem, så vi sa hej då till Mattias och gick tillbaks till vårt lilla men mysiga hotellrum.

Idag har vi följt med Mattias till jobbet, på vägen hittade vi svanar i kanalen, fast det är januari =P

På jobbet fick vi anställningsbevis och en massa andra papper för att kunna skaffa pps-nummer, vilket man behöver om man ska bo och jobba här. Sen tog vi buss nr 11 till O'Connell street, där vi letade reda på kontoret där dem kunde hjälpa oss med pps-nummret.
Det tog oss exakt två timmar att bli klara, varav 110 minuter var väntan på våran tur, men vi var rätt glada ändå.

När vi var klara gick vi iväg för att hitta en buss hem igen, och på vägen gick vi in i en liten söt asiatisk supermarket och köpte nudlar att äta till lunch, eller middag, beroende på hur man ser det.
När vi satt på övervåningen i bussen såg vi ett tidningsstånd, och det var ju spännande, för sånt har vi minsan inte hemma, därför var vi tvugna att dokumentera det också =)

När vi kom tillbaks till hotellet var det dags att börja kolla på lägenheter igen, och att ringa på dom, så nu har vi en visning på torsdag och en på lördag.
Nu ligger vi på sängen på hotellrummet och tar igen oss lite innan vi ska ut och träffa Mattias igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar