måndag 3 januari 2011

Flytten


7.10 lyfte flyget från Arlanda och vi började vår resa mot Dublin, vi mellanlandade i Köpenhamn där vi fick gå genom hela flygplatsen för att hitta vår nya gate. Väl på våra platser på flygplanet så sa Alva godnatt och satte sig att sova, man får vara trött när man flyger tidigt på morgonen.






När vi äntligen landade i Dublin och skulle hämta vårt bagage hade min alldeles nya väska gått sönder, men förhoppningsvis har inget ramlat ut för mina läderstövlar låg i vägen, tänk vilken tur att jag tog med dom =P



På flygplatsen passade vi på att hälsa på Sofia som precis skulle åka hem, och hon visste precis vilken buss vi skulle åka för att komma till vårt hotell =) Efter att ha lämnat packningen i lobbyn på hotellet begav vi oss ut för att hitta mat. Det var inte det lättaste här i världen att göra just idag, på Irland har dom tydligen 8 måndagar om året som är "bank-holidays" vilket betyder att i stort sett allt är stängt. Men som tur var hittade vi ett Subway som var öppet, så blev det macka till lunch.

Direkt efter lunchen gick vi och köpte kontantkort till telefonerna, så nu har vi irländska nummer, hurra!


När vi hade kommit tillbaka till hotellet och checkat in och dött på sängen ett tag så kom vi på att det där med ström är ju en kul sak, så vi begav oss ut i det soliga vädret och köpte varsin adapter.


Ikväll ska vi äta middag med Mattias, sen får vi se vad som händer =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar